Friday, 8 November 2013

Cuti Semester



Assalamualaikum..
Hi everyone.Do you see that title?Cuti semester sudah tiba!!Mari kita bersuka ria.HAHAHA.

Ehem,Ehem. .
Jangan nak excited sangat ok. Rindu nak blogging sebenarnya tapi assignment yang banyak menghalang jari-jemari ini untuk menari di atas keyboard QWERTYUIOP ini.
Cuti semester memang akan menjadi sangat seronok bila berada di rumah.24/7 jumpa TV uools.
Lagi seronok tahap teruja yang amat bila I dapat tengok channel KBS world .Dapat tengok Romance Town.HAHAHA.Gumbira sungguh rasa hati bila dapat cuti 3 weeks ni.Even bila balik nanti kelas start,assignment beratur siap bagi senyuman lagi and result siap bergulung-gulung lagi menunggu iools balik.

Bagi kengkawan yang tak cuti tu.Jangan nak sedih sampai tak makan pulok.Hehehe.
Banyak benda yang nak dibuat sebenarnya.Tahap kemalasan aku mengatasi segalanya sehingga aku macam invisible di rumah sebab I like to stay in my bedroom.Rindu la sangat.
Hari ini genaplah umur kawan aku 18 tahun.Aku malas nak wish sebenarnya.Akhirnya aku wish juga sebab aku rasa aku mesti wish even dia ignore je mesej aku yang ikhlas tu. .

Ok.Ok.Ok.
Nanti aku hupdate lg ek.Thanks pada someone yang panggil aku cik kaq tu.Sebab kau la aku rajin nak menaip entry malam ni.Hahaha..Entry ini hanya untuk menghilangkan habuk yang semakin menebal di blog aku.I'm HOME.


3 comments:

Rush Caulledia said...

yeayyy! finally nora update blog dia. and thanks follow :D hee, welcome home btw. and selamat bercuti. wink2 ;)

Ahana said...

ikr, there's no place like home. thank God them lecturers didn't give us any 'special case' during this sem break. anyway, do write frequently, i'm looking forward to it! Happy Holiday, Noura :)

Noralimah Muhammad said...

Rush Caulledia n Ahana ..Im happy that both of u've a time for my blog.